Gamla tanter på mataffären


Idag tog jag mig en liten tur i min stadsdel för att inhandla diverse saker. Jag gick till Systemet för att köpa en god cider, men den var slut. Trist. Så på väg hemåt bestämde jag mig för att jag var lat istället för olat så jag gick till Homebuy istället för att gå till Ica som jag alltid går till. Jag gillar inte Homebuy men det låg på vägen hem så jag gick inom. Väl i kassan står det bara en dam före mig och hon har redan lagt upp nästan alla sina grejer på bandet, så jag väljer ju såklart den kön. Sen när kassörskan vill ta betalt drar damen sitt Homebuybonuskort och undrar vad man får idag. Kassörskan ser frågande ut och kollar på sin skärm om damen har fått nån rabatt. Medan detta hände tänkte jag: åhh, varför händer alltid detta mig? jag väljer den kortaste kön och så ska det alltid krångla...? Då hade damen dratt fram Homebuyreklambladet och pekade på en annons: Om man köper för över 300 så får man köpa 0,5l glass för en krona. Damen hade köpt mat för 301 så hon ville ha glassen. Då sa kassörksan: då får du hämta en glass där borta. Jag som stått och väntat lääänge orkade inte vänta längre så jag erbjöd mig att hämta glassen. Sen när Kassörskan slått in den så sa damen: Jag äter inte glass, så för att du var så snäll så får du den av mig.

Jag ska aldrig sura över gamla tanter i affären mer. Gratis glass är extra gott.L


Äntligen

Äntligen. Nu är det äntligen här. Inbjudningarna är utskickade. Nu väntar jag bara på allas RSVP:s. Äntligen.L 

Sex and the City på min hjärna

Är ni också såna att när ni fått nått på hjärnan så måste det ske nu nu nu?

Jag har fått för mig att jag ska köpa Sex and the City trivia gamet, men det finns ju inte i Sverige utan måste skeppas från Staterna och det tar för lång tid för mig. Jag vill ha det nu. Nu nu nu! Så jag googlar/traderar/whatever för att kunna hitta det. Men det finns bara på ebay, så jag får väl vänta då. Men jag är helt stissig för jag vill så gärna ha det.

Vad jag inte vill ha är en McFlurry Marängsviss, fy fan va äcklig. Smakade ju bara banan. Skit äcklig. Köp den inte.L

SemesterfirareSåhär glad är jag nu. För jag har precis gått på fyra veckors semester. MIn första riktiga semester, med betalt. Helt jävla underbart. Och solen skiner.
Idag blir det grillning och spelning på hästar i goda vänners lag.

Vad ni inte ser på bilden är min lilla min flaska med bubbel som jag firade med igår. Vad som förvånade mig var att det var skruvkork på bubbelflaskan. Borde det inte alltid vara korkkork, så att det smäller sådär mysigt och man vet att nu, nu är det semester (eller vad man nu firar).

L

RSS 2.0