Göttigaste käket i stan. Mmm! L

MMS

Göttigaste käket i stan. Mmm! L


Vy från en toalettstol. Istället f

MMS

Vy från en toalettstol. Istället för taklampan.


slutspelsrakning


Det var det slutspelsskägget det, nu åker mitt av i alla fall.



L


Lights out

Jag släcker, släcker du?

Jag har gjort det väldigt enkelt för dig. Anmäl dig här, Nu!



L

Svamp i armhålorna

Läste precis på expressen (hur trovärdig expressen är som källa kan man fundera på..) att stora örhängen kommer bli populärt i år (IGEN!!!). Är inte stora örhängen populärt varje år. Det kommer till våren så folk som är insnöade kan köpa stora sjalar att snurra tusen varv runt sina halsar, hänga stora örhängen i sina öron som matchar deras slitna jeansjackor. Suck, jag tänker vägra vår och ha min vinterjacka tills jag får svamp i armhålorna.

L

Nya formar av silikon att baka i.

MMS

Nya formar av silikon att baka i. Nu blir det andra bullar, eller ja, kakor i alla fall.


Är på kalas hos min kära vän A. Gr

MMS

Är på kalas hos min kära vän A. Grattis grattis 24 år.


Money money money


Hur stor koll har du på hur mycket mat kostar nuförtiden?



Jag har rätt bra koll. Gör testet du med. Jag älskar tester.

Testa testa!

L


Skadeglädje


Vill ni skratta åt något annat så kan ni alltid kolla på Wipeout på Kanal 5. Skadeglädjen är den sanna glädjen.



Ha ha!

L

Arg kock!

Det här kollar jag på just nu och jag skrattar så jag får håll.

Gordon Ramsay's cookalong live

Brittiskt matlagningsprogram från 2008. Säsong 1. Avsnitt 3 av 7. Världens argaste kock står inför en av sina största utmaningar någonsin: att lära det brittiska folket laga mat. På bara en timme ska några tappra tittare sida vid sida med den bitske Gordon Ramsay förbereda en trerättersmiddag på bara en timme - i direktsändning. Allt tittarna behöver göra är att handla maten och bjuda in vännerna. Med en direktlänk till 10 familjers kök erbjuder Gordon råd till amatörkockarna samtidigt som han lagar en måltid åt sina egna vänner.

Gordon i mitt hjärta. Lite farlig, mycket arg, grym på att laga mat.



Gordon är lånad.

L


Lika som bär


I love it. Rena skrattfesten. Det är ju inget nytt, men ändå. Ibland behöver man piggas upp lite.




Bild lånad från Aftonbladet (jag har fixat lite i paint =))

L

Herr Gårman

Idag var jag nära på att snatta ett Bregott från Ica. Som tur var kollade jag i påsen som låg i korgen innan jag betalade. Annars hade jag varit ett Bregott rikare och inga pengar fattigare, men nu fattas mig 16.95. Men det är extrasaltat så det är det värt.

En grej som jag tycker är bra och kul är att vinka på de bilister som stannar för mig vid övergångstället. Det känns schysst att ge dem lite credd för att de inte bara susar förbi. En bil gjorde det för mig idag och i bilen satt en mamma och ett barn. Då kom jag att tänka på när jag var liten när min mamma stannade för de som ville gå över och varje gång de vinkade så frågade jag mamma: vem var det? känner du den? det slog aldrig fel, jag frågade nog varje gång. Jag trodde nog att vi var en populär familj, haha.




So long

L

Är på en föreläsning och lär mig hur jag

MMS

Är på en föreläsning och lär mig hur jag ska göra samlingen på förskolan bättre. Synd bara att föreläsaren pratar till oss som om vi vore barn. Suck. L


Bästa melliset: björnbär eller hallon oc

MMS

Bästa melliset: björnbär eller hallon och yoghurt. Mixa mixa. Smoothie. Mmm.


Kvällslektyr. Usch, jag känner tr

MMS

Kvällslektyr. Usch, jag känner träningsvärken redan... Sov gott, dröm om mig. Ha!


Balla fakta

Lunarstorm, kommer ni ihåg det. Jag tänkte på det precis nyss när jag duchade. Därför presenterar jag balla fakta:



Paint i mitt hjärta! Det är faktiskt väldigt svårt att skriva i paint. Tro det eller ej.

L

Vinn vinn.


Kolla här och var med och tävla om ett fint halsband. Jag vinner gärna.

Ellas inspiration



L


Det går bra nu!

Det är mycket nu...

Det känns som om någon har injicerat något i mig så att jag blir jättepositiv. För jag känner sån lycka hela tiden. Det är väldigt skönt, så jag ska inte klaga. Något annat som är skönt är att vi åt mellis ute idag med barnen, de var jätteduktiga och solen lyste så skönt på oss. En annan grej som är skönt är känslan jag har när jag går ut genom dörrarna på Friskis och Svettis (jag är mer Svettis än Friskis) efter ett hårt pass. Finemang känsla.

Igår tränade jag också och när jag gick till träningen så såg jag en klipsk liten brutta tvätta sina fönster. Att hon var klipsk såg jag på hennes fönstertvättverktyg. Hon kan inte tvätta sin fönster innifrån så hon hade tagit ut en pall och lutade sig mot fasaden. För att nå upp till hennes fönster som sitter ca 2 meter upp använde hon sig av en mopp. En mopp, genialiskt! På andra sidan skaftet hade hon satt en fönsterraka. Den kvinnan är ett Geni!!! Jag är impad. Sjukt bra husmorstips. Tack du klipska brutta. 

Den där Voodollen man kunde vinna vann jag inte, tyvärr. Nån som tyckte Dregen borde bli en vann. Kul för den. Men det var roligt att bli publicerad hos Linda. När jag kom hem idag och satte på datorn för att kolla min mail om jag hade vunnit fick jag hjärnsläpp. Jag kunde inte för allt i världen komma ihåg mitt lösenord. Men så kom jag på det och jag loggade in. Väl inne satte jag hjärtat i halsgropen för det fanns ett mail i min inkorg. När jag öppnade korgen såg jag att det var från SJ Prio, man kan åka till Köpenhamn för 95 pix. Suck. Inte det mailet jag ville ha. Men så är det. Jag har ju ett jobb så jag kan ju köpa en Voodoll om jag så gärna vill ha en.

Sen tror jag att jag är synsk eller nått. Idag när jag gick hemifrån tänkte jag på Radiotjänst i Kiruna och vad ligger på mitt hallgolv när jag kommer hem från träningen. Jo, ett litet brev från Radiotjänst Kiruna.

Lyssna på HÖG volym och njut! Jag älskar den!!! 7 Minuter och 23 sekunder av mumma.



L

Linda Skugge, Linda Dahl, En Linda är en Linda är en Linda

Fan jag är så jävla glad. Jag läser alltid Linda Skugges blogg och nu har jag blivit publicerad där. Man skulle skriva vilken kändis som skulle bli en VooDoll och så kunde man vinna. Jag fick vara med bland de hon valde att publicera. Hur kul som helst. Jag älskar Linda. Hoppas jag vann =) Då skulle jag önska en Linda-VooDoll.



Jäjäjä!

Nu blir det träning. Fan va glad jag är!!!

L

Uppe med tuppen

Vill bara säga att jag slutade tidigt idag. Fy sjutton vad gött det är.
Har varit vaken sen 05:50, vaknade innan klockan som skulle ringa 06:05, det är inte dåligt.

Nu äter jag godis och slöar tills jag ska träna. Det ska bli fint som snus.
Mycket som känns bra idag.

Tjolahopp

L

sleepwalker sleeptalker

I natt gick jag i sömnen. Det händer inte så ofta längre, jag gjorde det mycket när jag var yngre. Att jag pratar i sömnen händer då och då.
I natt gick jag upp till Henrik och sa, med förfärad och undrande röst: Var är alla barnen? Det är ingen som ha kommit och lagt sig än...

Jag är på jobbet även när jag sover. Älskade gullungar. Ni är sötast när ni sover.

L

Mumma

Fasiken, jag glömde fota fredagskakan. Det får bli en bild från internet istället.



Charlotte Russe Mumma!

L

Humor på hög nivå

Mia och Klara, lite guldkant på vardagen.

Nu blir det melodifestival. Vilket par vi blivit. >13!!!

L

The moment I wake up...

Aretha Franklin sjunger en sång som jag tror nästan alla känner till. I Say A Little Pray For You. Jag hör hur du nynnar just nu. Jag nynnar med. Vad som är roligt med den låten är hur man tolkar den. Nu har jag inte tolkat hela utan bara de första raderna som går såhär:

The moment I wake up
Before I put on my makeup
I say a little pray for you

Menar fröken Franklin då att: Precis när hon vaknar, precis innan hon lagt sin makeup för dagen, så sänder hon iväg en liten bön för någon som hon tycker om (antagligen en kille)? Är det det hon menar?

För när jag hör dessa rader så tänker jag: Precis när hon vaknar, precis innan hon lagt sin makeup för dagen så sänder hon iväg en bön för någon (antagligen sin kille), för att hon ser helt sjukt illa ut utan smink på morgonen och inte vill att han ska se henne utan smink.

Detta slog mig när jag såg min glåmiga, trötta spegelbild när jag borstade tänderna igår kväll. Jag kunde inte sluta skratta, med munnen full av tandkräm.

L

Just a scratch on my ego

913 dagar av det jag vill ha

L


Suckarnas allé

En bra rubrik drar många läsare.
Jag hatar att rubricera. Precis som du Hanna.

Suck.

L

Fortfarande noll-noll efter andra perioden...

Idag är jag väldigt glad för idag har jag fått tillbaka min telefon som varit på lagning. Han i butiken sa att det kunde ta upp till tre veckor, det tog EN. Tack tack. Tack och adjö med mammas Nokiatelefon. Visst den är fin och har många finesser, men jag är ingen Nokiatjej. Jag är en SonyEricssontjej.

Sjukt mycket snö här i götet, sjukt mycket huvudvärk också. Tur att jag har världens bästa som går till Ica, köper allt och sedan gör fredagskakan jag ska ha med mig till jobbet imon medan jag ligger och vilar bort värken. Du är guld.
 
Fredagskakan är Charlotte Russe. Sjukt enkelt att göra, ännu enklare att köpa och göra. Den enklaste varianten är att du ber någon annan att göra den, den näst enklaste är att du köper en rulltårta i valfri smak samt mousse i valfri smak. Sedan klär du en skål med plastfolie och lägger sedan rulltårtebitar som en mur runt hela skålen. När det är klart häller du i moussen och slänger in det i frysen. Ta fram den fyra timmar innnan den ska serveras. Gör du detta kommer du bli uppskattad. Gör du rulltårtan själv blir du ännu mer uppskattad. Gör du även moussen själv kommer du att bli avgudad. Men man väljer själv. Idag valde jag latvägen till att bli uppskattad. Ha ha. Den jag tar med mig imorgon är med smaken hallonrulltårta och jordgubbsmousse. Annars är choklad fint, mmm! (Jag kan fota och visa när jag serverar den imon)

Något som jag uppskattar med att blogga är att man kan mobilblogga. Det är så jädra smidigt. Vilken tanke du än får så kan du alltid dela med dig, när som helst , var som helst. Mobilblogga mera!!!

Heja frölunda som kan avgöra idag. Heja heja!


Det här är kärlek. Tack för tröjan

MMS

Det här är kärlek. Tack för tröjan.


Min bästa vän i köket. Pastaka

MMS

Min bästa vän i köket. Pastakatten! Jag är värdelös på att måtta pasta. Tacka vet jag pastakatten <3


Yes please






L

Bloggkoll?

Här kommer bloggar som jag läser dagligen. Jag vet inte varför jag kollar vissa av dem, men något tillför de alltid. Andra är känningar och några är bara intressanta att läsa. De står i den ordningen som de ligger i mina 'favoriter', alltså inte i någon 'bäst kommer först ordning'. På tal om funktionen favoriter så är den verkligen guld. Innan ogillade jag den starkt, jag fattade inte varför man skulle ha den överhuvudtaget men nu har jag insett dess funktion och den underlättar sjukt mycket. Jag behöver ju aldrig komma ihåg vilka adresser jag vill kolla på utan de ligger ju där under guldstjärnan. Samma sak med mobilen nuförtiden, jag kan nästan inga telefonnummer i huvudet. Förr, innan jag använde telefonboken som jag gör idag, hade jag alla nummer jag använde i huvudet. Detta känns dock lite läskigt. Vi slutar att använda hjärnan och använder oss av hjälpverktyg, vart är vi påväg?

Trevlig läsning!

Hannas hörna - Högstadiekompis

Angos mat och bak - Bra blogg för mig som är glutenfri

Blondinbella - Isabella Löwengrip

Mimmi - Lillasyster 1

Cajsa - Lillasyster 2

Hjortmarker Design - Inte så mycket bloggande men kolla hemsidan med göttiga kläder

Kenza - Kenza Zouiten

Lisa - Gammal bästis från lågstadiet

Stina - Gammal bästis från lågstadiets lillasyster

Tramsbyxa - Gullig unge

Linda Skugge - Idol

Karolina Lassbo - Randomblogg hittad på nätet

Snoppattack - Randomblogg hittad på nätet

Amanda Skäär - Gammal kompis som är MUA kolla hennes hemsida

Anna Winberg - Boktips för bokmalar

Blixman - Bakar cupcakes

Katrin Zytomierska - Rolig

Kryddburken - Receptblogg

L

Huvudvärk

Tanken på tandvärk ger mig huvudvärk. Varför ser det ibland ut som att man stoppat in en golfboll i munnen när man har tandvärk?

Om du vet, let me know, jag har googlat runt utan resultat.



Tandvärk

L

(namnlöst)

MMS

(namnlöst)


Som gjort för en helkväll!

MMS

Som gjort för en helkväll!


En riktig husmor

Gjorde precis ett test om husmorstips, detta blev mitt resultat.



Gör testet du också. Testa testa

L

Nya tankebanor

- Tur att de gula har pucken, då är det ju Sverige som har den tänker jag när Frölunda möter Luleå...

Tur att ingen kan läsa tankar

L

På menyn

Om du inte vet vad du ska göra till middag, gör det här:

Ta två lövbiffar
smeta på senap
lägg på hackad lök (röd)
lägg ihop dem som en macka
stek

servera med ris och nån sås, vi har pepparsås, men ta den du gillar.

Smarr-i-larr

L


It's not me, It's you

I artistsläppet står det att Lily Allen ska komma till Way Out West. Är det sant eller kommer jag bli besviken även denna gång? Hennes nya skiva är iallafall grymt bra. Lyssna lyssna!



Lånebild

L


Sweet Dreams

Idag somnade ett barn vid matbordet på jobbet. Så sött så jag dör.

L

Francoise Sagan får avsluta denna söndag



"Att kunna skratta tillsammans är kärlekens väsen."


Jag älskar dig!


L

Tomt som i graven

Hemma hos mig finns det nästan ingenting på väggarna. I köket hänger två tavlor, i mitt rum hänger tre, men i resten av lägeneheten är det tomt. Och då har jag ändå bott här i över ett år. Men det är samma sak överallt. När jag bodde i Kvibbe hade jag inte så mycket på väggarna heller. Kanske beror det på att jag vet att jag inte ska bo här för alltid. Men nu har jag hittat massor av saker jag vill hänga på mina väggar. Ska bara köpa dem först...


Pockethylla string - till mina älskade pocketböcker. Hyllan behöver ju inte nödvändigtvis vara i rött, men visst är den lovely.



Idén är otrolig och så ser det så jävla coolt ut. Tänk en hel vägg full med bokhögar lite här och där!


Kära Selma Lagerlöf och August Strindberg, vad fina ni är som bokstöd.

Alla bilder är lånade från Designtorget

L


Män som hatar kvinnor

Nu har jag kollat på 'Män som hatar kvinnor' och jag håller med GP, den får bara 3/5. Den är absolut värd att se på bio, men den var inte lika bra som jag trodde att den skulle vara. Den kändes lite för vanlig, inte så speciell. Men sällskapet var fint, tack M.

L

RSS 2.0