Millennium

Ohhh, blev just lite rädd här i soffan. Läste på Expressen att biopubliken kommer att bli blåsta på Millenium och jag tänkte att jag inte skulle få se den på bio. Vilket jag ska göra på fredag. Artikeln i Expressen handlar om att de andra två böckerna inte ska visas på bio utan bara på TV. Det rör ju inte mig, än så länge. Är sjukt spänd på filmen. Det blev dock inte VIP-salongen, men det gör inget. Ska bli väldigt kul att gå på bio (det var längesen) och det ska bli väääldigt kul att se den filmen. Stieg Larssons triologi om Mikael Blomqvist och Lisbeth Salander kan vara det bästa som skrivits. Otroligt synd att Stieg inte finns mer. 

LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS


http://www.bokus.se/

L

Bröllop på G?

Oj oj oj, ska prinsessan äntligen få gifta sig?
Spännande...eller inte så spännande. Stackars flicka

L

Gott och blandat

Kul, kan bara säga grattis till Johan och Lisa som vann 'På spåret' igår. Jag satt och hoppade i soffan, men efter sista resan var det ju avgjort. Fint fint! Spelkvällen var också väldigt lyckad, där vann jag två av två gånger. Vi spelade master of movies. Fast frågan är hur mycket jag bidrog med eftersom jag aldirg kollar på film. 'Agnes Cecilia en sällsam historia' kunde jag iallafall bidra med. Men på tal om film så hoppas jag att jag ska gå och kolla på 'Män som hatar kvinnor' på fredag. Antagligen VIPsalongen, det blir fint. Är väldigt spänd på om filmen kommer att uppfylla mina förväntningar, böckerna är ju skitbra, så det måste ju vara skitbra, eller hur?! Har läst några inlägg av folk som gått på förhandsvisningen och de har sagt att den är skitbra. Hoppas hoppas. Något som inte var skitbra var 'Läderlappen' som jag kollade på i torsdags. Tre timmar med inte så mycket action. Jag vet inte vad jag förväntade mig eller om jag hade några förväntningar, fast jag förväntade mig nog att man skulle bli mer intresserad av handlingen än vad jag blev. När jag var och kollade på 'McBeth' så satt jag som på nålar, den var väldigt medryckande och intressant. Men jag är ändå glad att jag gick på 'Läderlappen', det är alltid mysigt på Operan. Idag ska jag bara ta det lugnt på dagen, kanske locka mitt hår, sedan ska jag på utflyttningsfest ikväll. Kära A har fått en egen lägenhet, kul kul! Hoppas det kommer mer snö idag, det är så mysigt när det snöar stora tjocka fluffiga flingor.

L

White trash

Varför har Jessika Gedin en trasig klänning på sig i TV?
Hmm

L

Heja Heja Heja!

Heja Lisa Syrén och Johan Wester (till vänster på bilden).


Ärligt stulen från www.svt.se

L

Jag är På spåret

Information overload säger Hans Rosenfeldt i "på spåret" ikväll. I denna blogg finns det inte så mycket information, författarinnan är tömd efter en slitsam jobbvecka. Johan Wester ger mig dock ett tips för allmänbildning. Du tar in TP-frågor på toaletten och får inte resa dig förrens du klarat 5 frågor av 6 möjliga, han säger att man kan sitta där i flera timmar. Sånt gillar jag. Att göra saker när man är på toa är guld. Man kan läsa, skriva listor, fundera över sitt liv, planera diverse aktiviteter och mycket annat  Men nu väntar "på spåret" och sedan spel och öl i goda vänners lag. Trevlig helg!

L

Old school

Alltså jag vill med bli gammal, nu!
När jag bli penschis ska jag med gå omkring och slå på allt och alla.
Så jävla roligt. Jag önskar det var jag, jag önskar det var sant.


Ät inte snö som blivit gul

Idag har jag lärt barnen på förskolan att äta snö.
Vit snö är att rekommendera.

L

Spring sprang sprungit

Min springform har sprungit läck igen. Jag blir så jävla förbannad. Det händer hela tiden och så köper jag en ny och så händer det igen. Helt otroligt!

L

Nytränad. Känner mig som helt ny människ

MMS

Nytränad. Känner mig som helt ny människa. Lite socker och fett på det här så blir jag nog mig själv igen. Pruttilutt


Läderlappen

På torsdag ska jag finkultura mig. Jag ska nämligen på operan. Läderlappen närmare bestämt. Ska bli väldigt trevligt. Jag har väldigt trevligt sällskap så kan det kan ju inte bli fel. Något som dock grumlar den positiva känslan är att föreställningen bara fick en (1) fyr av fem (5) möjliga i Göteborgs Posten. Men vad vet de, de kanske inte alls är vana vid finkultur. Haha, som att jag är van vid finkultur, snarare skräpkultur om man ska tala i de termerna. För vidare "bildning" i terminologin kolla här: Finkultur

Friskt stulen från opera.se
Friskt stulen från www.opera.se

Bhangra

Detta är vad jag gör 6 söndagar framöver:


Television

Ikväll bänkar jag mig framför teven, för det är:

På spåret klockan 20.00
Skavlan klockan 21.00

L

Guldfiskminne: Att tömma soporna ä

MMS

Guldfiskminne: Att tömma soporna är tråkigt, att damma är tråkigare, men att glömma bädda rent innan man ska lägga sig är tråkigast. 'Fisk i en skål' är för övrigt ett mycket bra album av Stefan Sundström. L


Avtryck

Gör som jag och många fler. Säg hej till mobbning.
Det är lätt, bara lämna namn och ålder så är du med i kampen mot mobbning.

Hej!

L

Skitsystem

Skulle fixa ett nytt inlägg med bild och grejer, avancerat. Men jag får inte till det med bilden, hur jag än gör. Och jag gör rätt. Jag blir så jävla lack. Så är det.

L

Level 1

Nu har jag en blogg. Vi får se hur detta går...

L

RSS 2.0