WANTED


Här lillasyster, här är den!L


10 points goes to...

Sarah Dawn Finer leverarade våra poäng med bravur. Ascool inte som de andra tokarna.

Mellannummret när de badade i poolerna var sjukt coolt. Jag vill med plaska runt.

L

Eurovisionsschlagerfestival

Ja, jag tittar också. Det är la sådär, men det finns några bra bidrag.

Heja Malena. Hon är grym. Har hår to die for. Grym röst. Är inte så snygg när hon sjunger men helt otroligt duktigt.
Jag gillar Islands bidrag, även hon har sjukt bra röst, men jag vet inte om låten är så mycket schlager.
Ja Shirley, du är lik sångerskan som sjunger Moldaviens bidrag. Hi hi.
Tjejerna som sjunger Armeniens bidrag är sjukt snygga och coola. Men de borde dansat lite mer.Heja heja. Bild lånad från www.svt.se
L

IQ, kan räkna upp till hundra

Jag och en av jordens smartaste män fyller år på samma dag. Grattis till oss den 4 augusti Björn.L


I wanna dance with somebody

Jag har dansat hela natten lång, nu har jag träningsvärk i vaderna. Det är baksidan av det glamorösa utelivet. Ha ha ha.

Nu åker tävlingsinstinkten fram.

MMS

Nu åker tävlingsinstinkten fram. Jag är ingen tävlingsmänniska men när det handlar om att sjunga, då jävlar. L


Spenderabyxorna på!

Enligt Expressen kan man köpa en dansk ö för några miljoner. Det hade vait coolt. En egen ö och den är dansk. Helt jävla underbart. det bästa med allt är att man inte behöver köpa en båt för att komma dit för man kan gå där det är grunt. Det enda man behöver ha är alltså pengar till gummistövlar och till ön såklart, sisådär 12 miljoner kronor.

L

Att säga saker rätt

Jag har lärt mig en grej idag.

Det heter ju inte Styrbord och Barbord
Det heter ju Styrbord och  BAbord.

Jag har gått omkring i åratal och sagt styrbord BARbord. hahaha

En annan rolig grej är ju att man inte kan säga det ena utan det andra och man kan alltid bara säga Styrbord först.

Stora funderingar i mitt lilla huvud.

L

Sen blev det en öl och hamburgare

MMS

Sen blev det en öl och hamburgare på Red Lion i solen.


Bron som gud glömde (idag!)


Men äventyret var iallafall att gå över Älvsborgsbron. Jag och Alexandra har pratat om det länge och nu blev det äntligen av. Men innan vi kom upp på bron och innan vi köpte glass så var det något som hänt uppe vid Friskis och Svettis. Ambulans, polis och brandbil. Spännande spännande!

Här kommer lite bilder.Här var det pådrag! Oj oj oj, vad har hänt?Jag är glad, jag äter glass. För de som undrar så är det Svartvinbärsdröm och Lionglass.Alexandra hade munnen full.Vi var lite osäkra på hur vi skulle hitta, men det visade sig vara lättare än lättast. Tur att denna stad är uppskyltad.Fina fina bro! Jag gillar verkligen hur denna bro är utformad. Snygg!!! Men det som inte är lika fint är bakgrunden, kolla in himlen. Innan vi kom fram till bron så var det sol. Men elt plötsligt blev det jättemolnigt...Det var lite molnigt men det fanns chans för sol. Sjukt fin stad. När det är klart lär man ju se hur långt som helst!Sen började det helt plötsligt ÖSREGNA, va faen. Jag försöker värja mig men jag är uppe på en bro och det blåser regn. Suck.Men vi var glada ändå.
Vi gick först på höger sida, den sidan som vätter mot stan till. När vi skulle går tillbaka gick vi på vänster sida, den som vätter mot havet till. Då såg man röda sten.När vi kommit av bron såg himlen ut såhär.
Hur är det möjligt det är ett hån. Men vi gick över bron och blev tutade på tre gånger.

L

Äventyr

Idag ska jag och min kära vän Alexandra ut på äventyr.
Vi ska göra något väldigt roligt och slå två flugor i en smäll. Kanske flera flugor.
Kanske blir detta nästa fluga.
Detta är iallafall något man ska ha gjort en gång i sitt liv om man är en Göteborgare, tycker jag.

Ses snart för bilder och update om hur det var.

L

SjälvporträttJag bjussar på ett självporträtt från min Storyboard jag gjort till jobbet.
Kärleken tycker att jag liknar en av tjejerna från Snobben, jag kan bara hålla med.

L

Till Mimmi


Hej Lillasyster!

Stod och bakade kärleksmums då denna låt poppade upp i mitt huvud.
Då tänkte jag genast på dig. Hoppas du har det bra!Kärlek
L

Lyxmat


Detta är vad jag äter till middag just nu. Så himla lyxigt.
Skulle kunna äta hundra majskolvar, synd att magsäcken är så liten bara...L


Motvind


Hur kan det vara motvind på vägen dit och på vägen hem?

L

GrilltajmÅrets första grillning för mig och Kärleken. 10 grader i luften, marken våt av regn och grillen ville inte riktigt ta sig.
Men gott blev det!

L

Räder i staden

1 Maj idag. Tiden rullar på sjukt fort. Gött.

Idag har jag gjort räder i vår kära stad, först för att fixa kläder sedan för att inhandla köksredskap och liknande på IKEA. Det blev en väldigt bra runda. Jag hittade både det ena och det andra. Men jag har nog gjort alla fel man kan göra denna dag.

När jag först kom in till stan visade det sig att alla affärer utanför Nordstan öppnade 12 och jag var inne i stan vid 11 så det var bara att traska till Nordstan för att börja hamstra. MIss nummer 1. Eftersom det inte finns något Gina Tricot där blev jag lite ledsen etfersom mitt mål var Gina, men jag hittade massa andra fina saker i de andra affärerna så det var lugnt. En strandklänning från Stadium, dock inga träningsbyxor. Ett par shorts, en glittrig paljettväst och ett linne med nitar från Cubus. Tygskor från Din sko. En gullig klänning och en scarf med döskallar på från Rut mfl. Alles i svart förutom scarfen som är röd. Det är alltid lika gött att gå på stan och köpa saker. Min taktik är att gå kankse en gång varannan månad, för då hittar man alltid massa saker man vill ha/behöver. Om jag bara strosar runt flera gånger i veckan blir jag bara sur och hittar ingenting. 

Efter turen i Nordstan begav jag mig till busshållplatsen för att åka till IKEA. Det stod en buss inne och jag frågade om den gick dit jag skulle, då sa chaffisen. Ja visst. Men när går den då? frågade jag. Vi väntade bara på dig sa chaffisen då. Hahaha. När jag åkte genom Tingstadstunneln undrade jag varför vi trafik åt motsatt håll i vårt rör och insåg då att de håller ju på att fixa tunneln, så det var sjukt lååånga köer. Miss nummer 2. Väl inne på IKEA hittade jag massa saker som jag behövde och en kär gammal vän. Väldigt trevligt.

När jag åkt därifrån och kom in till drottingtorget igen insåg jag att det var 1 Maj och folk var ute och demonstrerade. Miss nummer 3. Så alla spårvagnar gick huller om buller och ingen gick till Majorna. Men jag kom hem tillslut.

Nu är jag dödenstrött och ska lägga mig på min underbart sköna soffa och läsa.


Detta var vad jag hittade på IKEA: en form att göra kärleksmums i, en strumpochtrosbläckfisktorkare, borste och skyffel, lågenergilampor, en lila lampa, en våg, en sockerströare, lila servetter, en teboll, tre små burkar (som jag vill ha te i). Lyckat!

L


RSS 2.0