Ett skämt

En grej jag har funderat på ett tag nu är det här med svininfluensan och vaccin och pengar som finns och inte finns. Det har pratats om på tv & radio och skrivits om i tidningar att Sveriges sjukvård inte kommer ha råd att köpa in så mycket vaccin som det behövs för att vaccinera så många som sjukvården vill/behöver vaccinera. Därför måste staten (eller vilka det nu är) skjuta till pengar och vips är problemet löst. De pengarna tas ju från någon stans, men var ifrån får vi inte reda på. Säkert äldrevården och skolan. Men för att komma till kritan så är det jag funderat över detta utskick:



Om primärvården har råd att skicka ut kort, som ser ut som födelsedagskort, till hela Göteborgs (och kanske fler) befolkning borde de inte ha råd att köpa in vaccin utan att någon ska skjuta till pengar? Det är ett skämt. Lägg pengarna på något viktigt istället för att skicka ut trams.

L

Kommentarer
Postat av: Sara

Kan bara hålla med. Konstigt att det tydligen växer pengar på träd ibland. Ännu konstigare är ju att jag inte hittar något ;-)

Kram

2009-09-09 @ 00:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0