Eclipse

Yes, ikväll smäller det. Då blir det Eclipse på Bergakungen. Jag hoppas den är bra.

L

Trädgårdsmästarnas dotter

Alltid lika kul att göra webtester. Speciellt när det handlar om något som man är bra på. Jag tar alltid de gröna frågorna på TP.Gör testet här och se hur det går för dig. Lycka till!

L

Vy från midsommar. L

dsc00020 (MMS)

Vy från midsommar. L


Nyinköpt inför turkietresan med min älskad...

dsc00019 (MMS)

Nyinköpt inför turkietresan med min älskade mamma. Marian Keyes x2; En förtjusande man och Är det någon där?. Kajsa Ingemarssons Bara vanligt vatten. Höstoffer av Mons Kallentoft. John Ajvide Lindqvists Låt den rätte komma in. Sist och tunnast Stolthet och fördom och zombier av Jane Austen & Seth Grahame-Smith. Spännande! Recension kommer i vecka 32. L


Memory lane

Detta kollade jag också på:

Simpor och grodfötterTrolltiderMysteriet på greveholmLuftens hjältarBjörnes magasinSkrotnisse (jag var alltid lite rädd)Beppes godnattstundDårfinkar och DönickarPinguL

Vem kan svinga träskon på logen?...

...Jo Bo, Bo ko.

Fina minnen. Jag och kärleken satt och pratade disneyfilmer och jag kom att tänka på vilka barnprogram som gick när vi var små. Eftersom internet är så fantastiskt så är det ju lätt att ta reda på. Detta kollade jag på:

Bo KoTippen
Bullen
Ika i rutanTrasdockornaJoel BitarRädda Joppe! Död eller levandeListan kan bli huuur lååång som helst...jag får fortsätta min minneskavalkad en annan dag.

L

Svengelska

Sitter och kollar på Grey's Anatomy. En tokig jäkel springer omkring med ett vapen på sjukhuset och skjuter folk. I en dialog mellan token och sjukhusägaren så säger token att han ville ta med sig sin fickplunta för att gjuta mod.
På engelska säger han: I wanted to bring my flask.
Flask? Det är sånt som jag säger när jag snackar svengelska.
Jag skulle bara ta med min flask (jag skulle bara ta med min flaska). Det viktiga när man snackar svengelska är att man använder rätt accent, som i min mening ovan säger du allt utom flask på svenska, det säger du på engelska. Och att man tar bort den sista bokstaven, a:et i detta fallet.

Men tydligen heter fickplunta flask, eller hipflask om man ska vara riktigt noggrann, på engelska.

Det var den svengelskalektionen det folk.

L

Hungrig som en varg

Var lite hungrig efter jobbet och hörde av mig till Kärleken för att höra när han trodde vi skulle äta. Han jobbar senare än vad jag gör, det händer inte ofta. Han var inte säker på när vi skulle käka så jag svarade att jag kunde slänga i mig lite keso innan han kom hem. Gjorde jag det?
Nej, jag åt cheeze crunchers och en ruta kärleksmums istället. Men det behöver ju inte han veta.

L

Rebus - varning för känsliga läsare

Mandragora har min typ av humor.

Och så säger vi springa - bil - snö - penna på engelska.

Hihi.

L

Vad du tittar på är min och kärlekens stru...

dsc00018 (MMS)

Vad du tittar på är min och kärlekens strumphög. Ett heltidsjobb. L


Nylonstrumpa = varm rumpa

Händer inte så mycket här, det händer desto mer i mitt liv.

Idag när jag var på träningen såg jag en konstig grej. En tjej tränade med nylonstrumpor under träningsbyxorna.
Jag tänker:
1. Hon är sjuk och måste ha på sig nylonstrumpor när hon tränar
2. Hon kommer att få en svampinfektion
3. Har hon glömt att raka bena?
4. Tycker hon att hon är blek?

Hmm...

L

Blindtest

Jag älskar en viss typ av kolsyrad dryck, nämligen CocaCola. Men jag har fått för mig att jag inte gillar CocaCola light, så idag var det dags för ett blindtest. Jag köpte hem en vanlig CocaCola och en CocaCola Zero. Kärleken hällde upp i två glas och jag sniffade, smakade, gurglade, spottade, luktade, vägde, tittade...ja allt som man bör göra när man gör ett blindtest. Svaret: Jag känner ingen skillnad, därför kan jag ju lika gärna dricka Zero. Kärleken däremot har näsa som en hök, eller ja mun iaf, för han kända skillnad.
Testing Testing!Jag blev så exalterad att jag fick näsblod redan innan testet,
så vi fick avbryta för vilpaus och sedan fortsätta när det slutat forsa.

L

Konstigt beteende

Jag har ett konstigt beteende som Kärleken ofta skrattar åt mig för. När jag försöker hålla igen, vilket brukar ske varje måndag tills jag ger upp och låter sötsuget ta över, eller när jag bara bestämt att lördagsgodis är lördagsgodis så brukar han hitta mig dreglandes över recept på goa grejer på internet eller i kokböcker. Det är som om jag är en självplågare, jag vet att jag inte "får" äta men jag tittar och dreglar, skumt.Mmm! Bilderna är helt ärligt stulna från olika sidor som jag hittat på Google.

L

RSS 2.0