True colors

Färgen till nya lägenheten står i hallen =)
Fanvanajs!L

Tuff på BurgerKungen

Idag åt jag på BurgerKungen, as usual. Det var jättemycket folk och det fanns nästan inga lediga bord, men jag knep mig ett. Ett som man kan sitta tre personer vid. När jag väl satt där så såg jag hur folk kastade blickar mot mitt "tomma" bord, vilket jag gjorde när jag stod i kassan. Så tänkte jag: Det kommer säkert att komma någon som vill sitta vid mitt bord, det är helt okej, bara vi inte behöver snacka. Så det tänkte jag att det säger jag till den som frågar.

Det kom en gubbe och frågade om han fick sitta vid mitt bord, men jag svarade bara ja. Jag är inte så tuff.

L

Förföljd

Idag när jag skulle hämta lite käk på Thaien så gick jag över gatan precis utanför sjöfartssmuseet. Där finns inget övergångsställe. När jag är i mitten av gatan krypkör en röd bil fram mot mig och jag saktar in så att den ska kunna köra förbi mig, men den krypkör ännu mer och stannar precis framför mina fötter.
Inifrån bilen hör jag två arga: Hallå, hallå! Sedan börjar han veva ner rutan. Och jag tänker: antingen vill han ha hjälp, men då kan vi inte stå mitt i gatan, eller så vill han skälla på mig, så jag fortsätter så.
När jag fortsätter att gå hör jag hur han vevar upp rutan, fortsätter att skrika hallå och sedan börjar köra. Han förföljer alltså efter mig en stund uppe på stigbergstorget för att sedan ge upp när jag går in på Thaien. Creepy man!

Jag skulle tagit ett foto av hans bil/registreringsskylt/honom...för att skrämmas lite. 
L

Kent

Har MMSbloggat från Kentkonserterna i Lisebergshallen, men jag ser att det inte kommit fram. Skit.
Jaja, Kent var mycket bra.

L

So long suckers...

Nu drar jag på semester.
Prag, here i come!


LoveL

Uppfinningsrikt

En bild säger mer än tusen ord.L

På min buss luktar det nattklubb -

0-516bfac92dc19d9fcc566effc5958d32.png

 

På min buss luktar det nattklubb - herrparfym och redbull. L

 

Update. Buss 78 från Hjällbo till Stenared för er som undrar eller vil ta er en tur.

 


En man för mig?

Kärt barn har många namn brukar man säga. Om man heter Louise så kankse man kallas för Lullpatrull och utövar man en sport så kanske man blir kallad sitt efternamn, typ Brolin, passa bollen. Men jag heter bara Linda och har aldrig haft något riktigt smeknamn förrens jag träffade Kärleken. Då blev jag Prutten. Och nu har jag hittat en man precis i min smak.


Varför bor jag inte i Danmark. Det är där allt händer. De har röd korv, de pratar underbart och det finns en pruttman där...

L


Hur mycket mer ska det vara?

Jag hade tydligen fel. Fan!L

RSS 2.0