Snurrig värld

Ett barn på jobbet berättade att han fått en ny Jojo i helgen.
Pojken: Jag fick den i lördags
Jag: Jaså, kan du Joja då?
Pojken: Nej, men den försvann, jag hittade den imorse.

Då har han alltså fått en Jojo i lördags och sedan tappat bort den, men hittat den igen. Allt på ett lopp av två dygn och några timmar. De är för goa!

L


Barnförbjudet

Jag vet att detta är barnsligt men jag kan inte hjälpa det. Jag skrattar ändå, jag skrattar åt det mesta. Det är så det är att vara Linda. Jag spann idag på friskis, det är något som jag börjat gära det senaste och tycker är väldigt trevligt. När man spinner så finns det tre positioner som man kan göra:
ett: sitter på sadeln med händerna stödjande mot styret
två: stå rakt upp och cykla med händerna ner på styret
tre: luta sig framåt som ett c och använda älghornsstyret

När vi då skulle använda oss av position två sa instruktören: Och så rakt upp i tvåan. Hi hi.
Så barnslig är jag, men jag har kul under tiden.

L

Ful som stryk

Har klätt om min strykbräda med ett finfint tyg. En sten föll just från mitt bröst, det känns nämligen otroligt bra att den nu är snygg när den (enbart) står i skåpet istället för ful och står i skåpet.

FÖRE:EFTER:

Stryk iväg.

L

På året

Håller på att kategorisera mina inlägg, inte jättekul när jag har över 180 stycken men när Kärleken inte är hemma finns det mycket tid över. Kolla in mina ketegorier här till höger --->
Men det var inte det jag ville säga utan när jag gick igenom mina inlägg så kollade jag på ett från 9 Maj förra året och det jag gjorde den dagen var det jag gjorde idag också. Knäppt, jag menar, hur stor är sannolikheten att jag skulle gå till samma ställe och käka mat på samma datum...Scary.


L

Sitter bakfull hos polisen...nej, inte i f...

dsc00149 (MMS)

Sitter bakfull hos polisen...nej, inte i finkan! Jag ska fixa nytt pass. Stället stänger 14, vi kom 13.30. Jag har nummer 200, nu är det nummer 150 som betjänas. Det blir en heldag! Wohoo. L


Ska jag alltså gå och lägga mig innan sole...

dsc00148 (MMS)

Ska jag alltså gå och lägga mig innan solen gått ner. Ja, det ska jag. Är trött som en klubbad säl. God natt! L


Kändisspotting

Två dar i rad nu har jag spottat kändisar. Igår var Klara Zimmergren från Mia och Klara på mitt stepstyrkapass på Friskis och Svettis. Idag var det den kända tatueraren Hedi Hey som satt på 520:an när jag hoppade på. Så kan det gå, undra vem jag ska spotta imon.

Tjingeling!
L

Malignt Melanom here I come, suck

Såhär ser jag alltid ut efter en stund i solen.Jag ville inte se så glad ut, för det är farligt, fult och gör ont, men Kärleken får mig alltid att skratta.

L

Nu - mat.Har blivit sämst på att laga mat. Men det var inte det jag ville säga utan när jag ringer och beställer min glutenfria capricosa så tittar jag på dem samtidigt, hihi.

L

Update. Om man bara gnäller lite så kommer man långt, jag har fått gratis sås två gånger nu. Men det kanske inte är så konstigt när de tar hutlösa priser för en sketen pizza.

Gjorde akrylnaglar med svarta tippar igår....

dsc00145 (MMS)

Gjorde akrylnaglar med svarta tippar igår. Snart är jag helt renoverad, bara fötterna som behöver sig en omgång. L


RSS 2.0