Busy day


Händelserik dag idag.
Först jobb mellan 7.30-14.30
Drog hem och kollade lite på TV, the Hills och That 70s show, åt mat.

Det är nu det händelserika börjar:

Drog till Karl-Johanskolan för att gå på PIM. För er som inte vet så är det Praktisk IT- och Mediekompetens. Såg sådär framemot att gå på det på min tidiga dag, men så är det. Väl där gick det snabbare än väntat och man fick coola hörlurar och ett USB-minne. Inte helt fel. Jag registrerade mig framför alla i klassen och fick på så vis gå därifrån först. Inte helt fel det heller.

Så jag gick hem och kom på att jag faktiskt hann träna, hade avbokat tiden för jag trodde PIMmet skulle ta längre tid, om jag la på några kol. Vilket jag gjorde. Jag kastade mig på cykeln och trampade upp till Svettis för ett grymt svettigt Step1 pass. Var två veckor sedan jag tränade så det var efterlängtat. Tack kära cykel för att du finns och att jag är så snabb på den. Du som läser och inte har en cylle, KÖP!

Men, när jag väl var på träningen så började jag tänka massor. Jag brukar inte tänka på något när jag tränar, det är min tid för min hjärna att vara helt avstängd. Stegen bara kommer och jag kan fokusera på att bli svettig. Men inte idag, jag började tänka på vad jag skulle kunna skriva för att  få ett bra inlägg. Men så kom jag på mig själv att inte tänka så. Bloggen ska vara en rolig grej, inte något som jag pressar mig med. Men jag kom ändå på några saker att skriva om:

* Det var en väldigt smal tjej där idag. Jag hoppas att hon bara var smal och inte sjuk, men tyvärr måste jag säga att hon såg hemsk ut. Fyyy, som ett benrangel. Då är det bättre att se ut som mig eller dig Lisa, med lite kurvor, "något att ta i" som Henkan säger.

* Jag är inte snygg när jag tränar alltså. Ser nog sjukt ansträng ut och blir lika röd som en tomat, men fan va skönt det är. Känslan som kommer när lamporna släckts och vi börjar stretcha är helt otrolig. Samt att det är så jävla cool att kunna spänna bicepsarna och se att det faktiskt är något där. I love my Biceps. Att spänna armen och sedan pussa på muskeln är ett göttigt sätt att visa för sig själv att man är stark och duktig. Men gör det när du är själv för annars skrattar folk bara.

* Förra gången när jag var på träningen och vi gjorde situps var det någon som pruttade bakom mig så jag fick ligga i dennes pruttlukt. Inte så gött.

*Jag tänkte på mer saker, men jag kommer inte ihåg just nu. Men det var la inget viktigt och var det något viktigt så kommer det tillbaka, som min mamma brukar säga.


Såhär snygg är jag i mina nya hörlurar. Bilden är krattig för det är så mörkt i mitt vardagsrum och jag orkar inte mecka.

L


Kommentarer
Postat av: Lisa

Välkommen till bloggvärlden! ;)

Man blir seriöst skadad å tänker i samma banor som man skriver. :P

Baksidan av det hela, men å andra sidan tänker man kanske till lite mer på livet å allt annat med. :D

2009-04-08 @ 20:10:49
URL: http://lisoball.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0