Lyckad kväll

Fasen alltså, det blev en väldigt lyckad Sex and the city-kväll igår. Jag lyckades inviga mitt spel genom att hälla en cosmopolitan på det redan innan vi hade börjat spela. Det var som sagt en toppenkväll, tacka alla söta vänner. Ni förgyller mitt liv.Drinkbordet. Mmm!Emma, Alexandra, Malin och Mimmi är redo för en helkväll.Snygga tjejer! Var fabulous! skrek fotografen.Jag ville spela spel och hällde min drink över det.Frida, Martina och jag var på gång.Alexandra tröttnade på sitt hår så Alexi klippte till en liten lugg.Så här snygg blev hon.Lillasystrarna poserade vant. Strike a pose.Sen ville vi gå ut så då gick vi till Pustervik och dansade.Efter det var fötterna trötta och magarna tomma så vi gick till
Burger Kungen och sen åkte vi hem och sov.

L

Tjock

Nån tycker visst att jag är tjock, för jag fick ett mail från en gå-ner-i-vikt-klubb. Du som gav dem min mailadress var snäll och berätta det för mig så ska du få en snyting. Nä, men, nu får man inte ens ha sin mail ifred. Jag är inte intresserad av att gå ner i vikt och speciellt inte om jag blir påtvingad. Är folk så lata och tjocka att de inte ens orkar gå utanför dörren för att gå med i en sådan klubb. Ha ha, ironiskt men så är det.Bli en viktvinnare my ass, jag är redan en vinnare!

L


SATC

Ikväll är kvällen jag har väntat på hela Augusti. Äntligen är det Sex and the City-kväll. Jag har inhandlat starkvaror, blanddrycker, lime och smarriga snacks. Skrivit recept på färgglada lappar, lånat kannor från daigs så vi kan blanda drinkarna och diskat alla glas. Jag har säkert gjort mer men det spelar ingen roll. NU är det dags. Ska sminka mig, fläta mitt hår som Carrie på Charlottes bröllop, fixa en bra playlist, äta lite så jag inte blir kalasfull och sedan dra på mig min rosa coctailklänning, sen är jag redo. Redo för en helkväll med tjejerna och spelet. Yes yes, äntligen.
L


Linas kvällsbok

Ligger och kollar på den just nu. Fasen vad bra den är. Precis så äkta som det var när man gicki nian. Inte alls som Fucking Åmål, som är den filmen jag skulle jämföra Linas kvällsbok med. Fucking Åmål känns inte alls så äkta som alla säger. Linas kvällsbok kan jag verkligen känna igen mig i, det är kanske därför jag tycker att den är så bra.  Jag gillar tafattheten och äktheten. Speciellt när Lina blivit av med oskulden och sedan ber hennes mamma att läsa en saga för henne. För att slippa vara stor? För att slippa verkligenheten? Toppenfilm, se den om du inte gjort det.Snart dags för bingen eftersom jag börjar 6:30 imon.

L

Ps. I love You

Att stoppa i spargrisen

Har ni sett den roliga reklamen som ett pensionsbolag har där damerna och herrarna på våra sedlar kommer till liv och blir levande personer? Den reklamen gillar jag. Den är helt underbar. Den gör mig väldigt varm på insidan. Jag kan inte riktigt förklarar varför, men de är så himla fina. De har så fina kläder och frisyrer och verkar ha det gött ihop. Speciellt gillar jag flickan som finns på 50-lappen. Hon spelade i en serie som jag kollade på när jag var yngre, jag tror den heter "I en klass för sig", skitrolig ungdomsserie. Men tillbaka till sedlarna. Kan ni nämna de damer och herrar vi har på sedlarna? Man hanterar dem nästan varje dag men lägger inte märke till vilka som figurerar på dem. Jag ska erkänna att jag var rätt duktig. Av fem möjliga kunde jag fyra. Men jag var tvungen att gå in och kolla på Sveriges riksbank hur det verkligen ligger till.  En gubbe av dem hade jag ingen koll på alls, jag visste inte ens vad han hette. Kan du namnge våra sedlar?Kolla vad fina de är. Bilden lånad härifrån.

Inget fusk nu!


Vad heter denna stiliga dam?

Vad heter denna sångfågel?


Han hade gröna fingrar, vad heter han?

Vad heter han?


Vad heter denna hölassåkande man?Pengabilderna är lånade från www.riksbank.se

Good Luck Chuck.

L

Lillebror goes TVkändis...

...eller ja, han är iallfall med på TV. Tv från Mölndal.

Yeah yeah!L

Nu

Filippa Bark och Döden.bild från SVT

L

Update. Se den. Se den nu. Svt1 17/8 och SVT24 18/8.

RSS 2.0