Bebisar och heltäckningsmatta

Kollar på ett program om en familj som har åtta barn, ett tvillingpar och ett sexlingpar...sjukt att få sex ungar på samma gång. Mamman säger att hon är trött på bajs, medan hon torkar upp bajs från deras heltäckningsmatta. Är det därför man inte ska ha det...jag är för heltäckningsmatta. Det är coolt. Hade nog inte funkat hemma hos mig dock för jag spiller rätt ofta. Äsch, det kan man ju lösa genom att låna hem en haklapp från jobbet. Heltäckningsmatta it is, nu ska jag bara övertala Kärleken. Haha.

L

Inköp

Var precis på Ica för att köpa aluminiumformar, ska baka plommonkakor, och hittade bla:Kan vara hur gott som helst, det tror jag, eller hur äckligt som helst.
Återkommer med rapport.

Snart Freaky Friday.

L

Update. Nej de var inte hur goda som helst, men inte äckliga heller. De smakar nästan ingen bea så jag kan likaväl återgå till Estrella. VAd jag dock hoppas på är att Beef and onion kommer tillbaka. SOm en måltid och snacks samtidigt. Helt jävla perfekt. Nej men de var verkligen asgoda.

Att MacGyva ett staffli

Kärleken kände sig sugen på att måla lite och frågade om jag hade ett staffli. Men jag har inte det. Jag använder aldrig staffli när jag målar, men det är kanske något jag borde prova på. I vilket fall så sa jag till honom att vi kunde MacGyva ett staffli. Sagt och gjort. Här är det:Du behöver diverse verktyg och pinaler såsom:
hammare, spik, måttband, penna, tråd, tejp mm.Vi tog två träbitar (som tillhörde mitt köksbord) och gjorde stommen.
Sen satte vi en trälinjal mellan för att stabilisera.Sen spikade jag fast två spikar som duken ska stå på.Så här bra blev det.Paint away!


Om du med vill göra ett staffli lämna en kommentar så ska jag förklara hur vi gjorde.

L


E-bok

Har precis hittat en sida där man kan streama/strömma böcker över internet. Lyssna på dem när du vill. Jag vet att detta inte är något nytt fenomen men jag kan ändå inte låta bli att bli otroligt imponerad. Jag skulle nog själv inte lyssna på några böcker (man ska iofs aldrig säga aldrig) men jag gillar för mycket att läsa pappersböcker. Jag blir inte trött på att läsa, jag orkar nästan alltid läsa. Det som imponerar mig mest är tillgängligheten, att böckerna alltid finns där för en när man vill, vilken tid det än är på dygnet. Som att jag som älskar fysiska böcker skulle ha alla böcker som finns i hela världen hemma i min bokhylla alltid tillgängliga. Så fort de släpptes på marknaden i pocket (bara pocket, alltid pocket, aldrig något annat format) så skulle de finnas i min bokhylla. Det hade varit något det.

Om du blir sugen på att lyssna lite så kan du klicka på loggan så kommer du dit direkt:


Själv återgår jag till min papperskopia av När jag hör din röst - andra boken i Twilightserien.

L

Fina ord

Giving jewelry to the one you love is a lasting gift and a sweet way to remind them of you.Fina ord från
http://leloveimage.blogspot.com/

L

Sjukling/Pyssling

Man har mycket tid när man är sjuk. Tid att blogga, tid att baka, tid till massa annat.

Idag gjorde jag frukostbullar. Mums.L


Geni!

Jag är ett geni! Jag älskar att vara jag, Jag älskar att vara smart.
Fan vad glad man blir när man kan fixa saker och ting som hållit på att krångla i en evighet. Min skrivare till exempel: Mitt trådlösa nätverk slutade fungera (why?, men det kan jag inte fixa själv) och då gjorde min skrivare också det för att den var kopplad till nätverket. Så jag har haft en skrivare utan att kunna skriva ut, kul! Men så köpte jag en USBkabel som skulle lösa problemet, gjorde den det? Nej, när jag väl skulle installera skrivaren i datorn så funkade det inte för datorn hittade inte skivan. Fuck. Men så lät jag det vara några dar (snarare veckor kanske, men jaja, petitesser) och försökte igen och då gick det. Jag blev superglad och trodde att YES! äntligen kan jag skriva ut. Nej, då funkar inte patronen jag precis satt in. Är det ett skämt eller? Nej det är inget skämt. Men i vilket fall som helst så beställde jag en ny patron. Tack www.inkclub.se för billig patron men framförallt snabb leverans, jag fick den idag, jag beställde den igår. Men när jag öppnade den såg jag att den var för liten och då vågade jag inte öppna den, för om plasten var bruten fick man säkert inte lämna tillbaka den. Men så började jag funder lite och tänkte att jag kunde jämföra nummer och storlek på de andra patronera och hitan och ditan och insåg tillslut att den faktiskt borde passa. Så jag stoppade in den och och vips; nu har jag en skrivare som fungerar. Äntligen. Det känns skönt att vara smart och kunna fixa saker även fast det tar lång tid. För det är värdelöst att behöva ringa någon. Tack mamma för att du födde mig, uppfostrade mig till att bli en smart och självständig flicka. Jag älskar dig.
Vi kan bilda klubb, jag och han.

L

Cookalong

Jag tittar inte bara på Singalong även Cookalong och det är något som jag kommer att fortsätta med. Kollade precis på första programmet på TV4Play. Perfekt när man inte hinner se programmet just den tiden det går. Om du inte sett det så gör det. MatTina och Pia Johansson i en rafflande fart, och så Gordon såklart =). Nästa vecka var det någon kille som skulle vara med, såg inte vem det var men det blir nog bra. Då kanske jag med ska laga maten de gör.


Printscreen från programmet.

Se Cookalong del 1 här

L

Ett skämt

En grej jag har funderat på ett tag nu är det här med svininfluensan och vaccin och pengar som finns och inte finns. Det har pratats om på tv & radio och skrivits om i tidningar att Sveriges sjukvård inte kommer ha råd att köpa in så mycket vaccin som det behövs för att vaccinera så många som sjukvården vill/behöver vaccinera. Därför måste staten (eller vilka det nu är) skjuta till pengar och vips är problemet löst. De pengarna tas ju från någon stans, men var ifrån får vi inte reda på. Säkert äldrevården och skolan. Men för att komma till kritan så är det jag funderat över detta utskick:Om primärvården har råd att skicka ut kort, som ser ut som födelsedagskort, till hela Göteborgs (och kanske fler) befolkning borde de inte ha råd att köpa in vaccin utan att någon ska skjuta till pengar? Det är ett skämt. Lägg pengarna på något viktigt istället för att skicka ut trams.

L

Rumpskydd

Det händer inte så mycket på min front. Bara att jag är sjuk. Igen. Men så är det. Fick order av min doktor att jag ska vara hemma resten av veckan så det får jag ju vara då. Har spelat lite gitarr idag, det är nog det och läsa jag kommer att göra nu när jag är hemma. Och gosa med kärleken så klart.

Hade iofs finbesök igår med te och försenad födelsedagspresent.

Jag fick:

Ett superfint cykelsadelskydd från Hollandoch söta klackaskor med körsbär.
Tack A & A för besöket och tack för presenterna.

L

Akvarell

Skickade ett MMS-inlägg idag men ser nu att det inte kommit fram. Skit.
Så är det. Det jag ville berätta var att jag idag har varit på Nordiska Akvarellmuseet på Tjörn och spanat in Elsa Beskowteckningar. Sjukt fina och sjukt mycket minnen sköljdes över mig. Go sagor!Jag lånade bilden härifrån.
L

RSS 2.0